Time for a change

Technologische ontwikkelingen in het bedrijfsleven gaan hard en vragen om nieuwe vaardigheden en kennis. Het huidige onderwijs is niet in staat om snel op deze veranderingen in te spelen. Het gevolg? Als je klaar bent met je studie, heb je niet genoeg praktische kennis en vaardigheden om de arbeidsmarkt te veroveren. Dat kan anders. Geen stoffige boeken of hangen in collegebanken bij YoungCapital Academy. Je leert vier dagen per week in de praktijk van ervaringsdeskundigen uit het bedrijfsleven over onderwerpen die nu en in de toekomst relevant zijn, zoals blockchain en artificial intelligence.

Relevante vaardigheden en kennis

Tijdens je studie leer je applicaties bouwen, database ontwerpen, programmeertalen en je IT-omgeving beveiligen. Maar dat is niet alles. Je leert ook vaardigheden die je op de werkvloer nodig hebt, zoals projectmanagement, scrum, personal leadership en social skills. En je past die vaardigheden direct toe in de praktijk. Bovendien mag je jouw ideeën en oplossingen direct verwerken in projecten. Zo ben jij straks echt klaar voor de banen van de toekomst.

Intensief contact met talentmanagers

Samenwerken met collega’s en studiegenoten, deadlines halen, planningen maken en dan ook nog studeren. Een opleiding bij YoungCapital Academy is intensief en vraagt verantwoordelijkheid. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Iedere student krijgt een eigen talentmanager, die je helpt met al je vragen op de werkvloer en tijdens het studeren. Van voorbereiding op je sollicitatiegesprek tot vragen over je planning of opdrachten. Irene Goemans is een van de talentmanagers en staat altijd klaar om vragen van haar studenten te beantwoorden.

Join the YoungCapital Academy

Ik meld me aan!