Irene Goemans

Talentmanager YoungCapital Academy

Samenwerken met collega’s en studiegenoten, deadlines halen, planningen maken en dan ook nog studeren. Een opleiding bij YoungCapital Academy is intensief en vraagt verantwoordelijkheid. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Iedere student krijgt een eigen talentmanager, die je helpt met al je vragen op de werkvloer en tijdens het studeren. Van voorbereiding op je sollicitatiegesprek tot vragen over je planning of opdrachten. Irene Goemans is een van de talentmanagers en staat altijd klaar om vragen van haar studenten te beantwoorden.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij YoungCapital Academy leiden we je op tot Software Developer met de beste en nieuwste skills, maar jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we minstens zo belangrijk. Hoe vind je je draai binnen een projectteam? Hoe ga je om met lastige collega’s? Wat vind je moeilijk en waar ben je juist heel goed in? We begeleiden je bij het ontdekken van jouw talenten. En we helpen je deze te gebruiken tijdens werk en studeren. Zo word je de beste versie van jezelf en krijg je meer met minder voor elkaar.

Intensief contact

Elke vrijdag tijdens de colleges zie je jouw talentmanager. Daarnaast komt hij of zij iedere maand bij je langs op de werkvloer. ‘Ik merk dat het fijn is voor studenten om een vast aanspreekpunt te hebben. Het contact is intensief: ik zorg dat we minimaal elke vier weken een afspraak plannen. Zo blijf ik goed op de hoogte hoe het met je gaat’.

Talentmanagers met ervaring

Onze talentmanagers zijn goed opgeleid en hebben ervaring met het coachen en begeleiding van jonge talenten. Ze weten alles van afspraken tussen werkgever en werknemer, maar ook van sollicitatiegesprekken en het maken van een planning. Irene: ‘We helpen je met prioriteiten stellen, maar ook bij vragen over je vakantiedagen. Die rol als vraagbaak en coach vind ik super leuk en uitdagend. Elke dag is anders en het is zo gaaf om de ontwikkeling van studenten te zien tijdens de opleiding.’