100% futureproof

Het toekomstperspectief na YoungCapital Academy kan niet beter. Jaarlijks zijn er ruim 18.000 IT-vacatures, terwijl er maar 1.500 IT’ers afstuderen. Na afloop van YoungCapital Academy heb je een rugzak vol relevante ervaring. Jij hebt vaardigheden geleerd en een diploma waar werkgevers om staan te springen. Je bent dus 100 % futureproof.

100 % BAANGARANTIE

In vier jaar tijd leiden we je op tot volwaardig software developer. En met jouw diploma van YoungCapital Academy zit je gebakken. Waarom? Banen in IT liggen voor het oprapen, er is een groot tekort aan goed opgeleid jong talent. Jij leert programmeren, apps-ontwikkelen en alles over het beveiligen van je netwerk. Tijdens je studie ga je aan het werk bij verschillende bedrijven. Als het klikt heb je direct een baan en anders staan er 10 bedrijven voor je in de rij.

Als software developer ben je eigenlijk de hele dag problemen aan het oplossen

Hoe ziet het werk van een software developer er uit? Urenlang in je eentje programmeren? ‘Nee hoor’ zegt Stan Faas, front-end developer en teamlead bij YoungCapital. ‘Als software developer ben je eigenlijk de hele dag problemen aan het oplossen. En dat doe je niet alleen, je werkt juist veel samen met je team en met andere collega’s.’ En Stan kan het weten, want hij werkt al ruim tien jaar als developer.

Join the YoungCapital Academy

Schrijf je in voor de open dag