Check of YC Academy bij jou past

  • Heb je je havo-, vwo- of mbo4-diploma in the pocket?
  • Heb je ervaring met programmeren en ben je gek op IT?
  • Ben je niet vies van hard werken?
  • Weet jij goed wat je wil?
  • Kun je goed samenwerken?

Vijf keer 'Ja' geantwoord?

Mooi, dan is het nu tijd om je aan te melden voor de selectieprocedure. Wacht niet te lang, want we hebben in februari plaats voor een beperkt aantal studenten.  

 

Ondernemerschap & ambitie

We hebben in februari enkel plek voor de meest ambitieuze en hardwerkende kandidaten. Ondernemende types, die niet snel opgeven en graag willen leren. Het maakt ons niet uit wat je achtergrond is of welke profielen je hebt gekozen op de middelbare school. Het is wel belangrijk dat je aantoonbare ervaring hebt met programmeren én affiniteit hebt met IT en een havo-, vwo- of mbo4-diploma hebt. Ben je al begonnen aan een IT-opleiding? Je kunt direct instromen op jouw niveau. Wil je eerst meer weten over de Academy? Schrijf je dan in voor een van onze open dagen. Tijdens de open dag vertellen we je alles over de vakken, de leermethode en het selectieproces. Maar ook over werken en leren tegelijk en je kansen op de arbeidsmarkt.

Join the YoungCapital Academy

Ik meld me aan!

'ALS IK KLAAR BEN, LIG IK VIER JAAR VOOR OP DE REST'

Op 1 februari 2018 startte de eerste lichting studenten aan de YoungCapital Academy met de hbo-bachelor ICT richting software development. Op dit moment zit Kjell Bakker (17) middenin de zeven weken durende Bootcamp, waarin hij wordt klaargestoomd voor het echte werk. Hoe is het om aan de Academy te studeren? ‘Het is pittig, want we ronden in die zeven weken een bijna heel eerste jaar af.’