Kracht van jong talent

YoungCapital gelooft in de kracht van jonge mensen. Wij begrijpen jong talent en zien hoe belangrijk jij bent voor de groei van organisaties. En dat begint al bij je opleiding.

Aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt

We zien dat de aansluiting tussen onderwijs en de arbeidsmarkt beter kan. Met name binnen het vakgebied van IT, techniek en finance gaan ontwikkelingen zo snel dat opleidingen onvoldoende in staat zijn om aan te sluiten bij de behoefte van bedrijven. Tegelijk is de vraag naar goed opgeleid jong talent in deze werkgebieden steeds groter. Daarom zijn we in 2018 met de YoungCapital Academy gestart, en hebben we een opleiding gecreëerd die voldoet aan de vraag van de arbeidsmarkt. Met meer praktische vaardigheden, relevante kennis en sociale vaardigheden. Zo kun jij het verschil maken op de werkvloer.

Relevante kennis en vaardigheden

Je leert applicaties bouwen, databases ontwerpen, programmeertalen en alles over het beveiligen van je IT-omgeving. Tijdens je studie komen de nieuwste ontwikkelingen aan bod zoals blockchain technologie en artificial intelligence. Vier dagen per week ga je aan de slag bij grote, bekende bedrijven. YoungCapital werkt als recruitmentspecialist samen met bedrijven als: KLM, Coolblue, Post NL, HelloFresh, Adyen, NS, Belastingdienst, Fietsenwinkel.nl en ING.

Join the YoungCapital Academy

Ik meld me aan!