Jong talent vroeg in huis

Technologische ontwikkelingen zorgen dat je werkveld razendsnel verandert. Het onderwijs sukkelt er achteraan. Starters missen hierdoor de praktische vaardigheden om direct bij jou aan de slag te gaan. Dat kan anders: YoungCapital Academy laat jong talent groeien met een opleiding die aansluit bij de toekomstige behoefte van jouw bedrijf. Via de YoungCapital Academy haal je jong, goed opgeleid IT-talent direct in huis.

Ik wil meer weten

Flexibel curriculum

De YoungCapital Academy werkt samen met NOVI hogeschool, die vier jaar op rij is uitgeroepen tot beste deeltijd-IT-opleider van Nederland. Het lesprogramma is ingericht op de behoefte vanuit het bedrijfsleven. In het curriculum is ruimte voor specifieke thema’s en onderwerpen die voor jouw bedrijf relevant zijn. Zo zijn we flexibel en kunnen er vakken op maat worden toegevoegd. Daarnaast wordt er samen met een studiecoach intensief gewerkt aan de persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor staan de studenten sterk in hun schoenen. We leren ze hun frisse blik te gebruiken, om jouw bedrijf te vernieuwen.

‘DE STUDENTEN WILLEN ALLES OPPAKKEN’

Een van de opdrachtgevers van de YoungCapital Academy is Pegamento. Pegamento is gespecialiseerd in het verbeteren en optimaliseren van klantcontact door middel van slimme software toepassingen, waaronder Artificial Intelligence. Rob Roode: ‘We waren op zoek naar een uitbreiding van ons team. Maar we hadden ook heel erg de behoefte om te verjongen. Zo kwamen we uit bij de YoungCapital Academy. Wat je merkt is dat de studenten bewust hebben gekozen voor het werken in een innovatie omgeving. Niks is vreemd, niks is raar. Ze willen alles oppakken. Geen enkel probleem is gek genoeg om te tackelen.’ Bekijk de video hiernaast.

Meer informatie?