Kwaliteit

YoungCapital Academy is een geaccrediteerde IT-opleiding zonder studiekosten. Je kind gaat werken en studeren tegelijk. En dat betekent: direct salaris en relevante werkervaring. Na afloop heeft jouw zoon of dochter bovendien geen studieschuld, maar wel een waardevol en erkend hbo-diploma. Het toekomstperspectief? 100% baangarantie. En je hoeft hier geen collegegeld voor te betalen. Wij betalen de opleiding en je zoon of dochter gaat via ons aan het werk bij een van onze opdrachtgevers. Daarnaast verdient een Academy-student direct een volwaardig salaris, geen stagevergoeding en hoeft niet op zoek naar een bijbaan tijdens de studie.

Begeleiding

Jouw kind heeft net havo, vwo of mbo achter de rug. De overstap naar hbo is groot en studeren bij de YoungCapital Academy betekent veel verantwoordelijkheid. We vragen van onze studenten een ondernemende en ambitieuze instelling, maar ze kunnen ook op onze ondersteuning rekenen. Iedere student krijgt een persoonlijke studiecoach die zorgt dat jouw zoon of dochter de nodige begeleiding krijgt tijdens de opleiding en op de werkvloer.

 

Kom naar de open dag

Je bent van harte welkom op één van onze open dagen om met je kind te zien wat de YoungCapital Academy te bieden heeft. We vertellen over de vakken, de leermethode en het selectieproces. Maar ook over werken en leren tegelijk en het toekomstperspectief. We nemen graag de tijd om alle vragen te beantwoorden.

Meer informatie?